Üdvözli Önt a Bio Fair Trade Kft!

Vállalkozásunk története szorosan összefonódik a Magyar FMCG piac kialakulásával és annak működés folyamataival. A vállalat szakmai csapatának meghatározó tagjai a nyolcvanas évek közepe óta foglalkoznak élelmiszer kereskedelmi, marketing és logisztikai tevékenységgel.

Személyes referenciáink között található több, kategória - kapitány hazai KKV és multinacionális FMCG vállalat számos márkatermékének kialakításában folytatott meghatározó munka. Ezen tudásháttérrel alakult 2008-ban a Bio Fair Trade Kft. azzal a szándékkal, hogy olyan hazai termékek fejlesztését, gyártását és forgalmazását kezdje meg, melyek elsősorban az étel intoleranciában szenvedő és az egyre jobban elterjedő tudatos életmódot követő fogyasztóknak biztosítson magas minőségű napi fogyasztási termékeket.

Így napjainkra saját gluténmentes üzemünkben a teljes malmi tevékenységgel lefedve garantált gluténmentes liszteket őrölünk és értékesítünk lédig kiszerelésben (kukorica, rizs, köles, hajdina, cirok stb.) a feldolgozóipar számára. Kiskereskedelmi kiszerelésben számos hálózat PLB termékét gyártjuk. A saját jól bevezetett un. „umbrella” kereskedelmi márka Nettfood Free From alatt, olyan a konvencionális termékekkel megegyező ízhatású, széles választékot gyártunk (gluténmentes köret tészta, spagetti és gluténmentes pékáru, liszt, dara, lisztkeverékek) és forgalmazunk - IFS Food 6 higher level - minőségbiztosítással és igény szerint Organic akreditációval is támogatva, amely az összes magyar modern trade és tradicionális kereskedelmi egységekben megtalálható. Export tevékenységünk jelenleg az EU területére terjed ki.

A vállalkozás tulajdonosai és alkalmazottai egységesen elkötelezettek a legmagasabb szintű minőséget biztosító szilárd elveknek és úgy gondolják, hogy ezek betartása elsődlegesen fontos a nyereségek fenntartása, alkalmazottak, ügyfelek, fogyasztók és szállítók bizalmának megtartása szempontjából.

Megnézné a termékeinket személyesen? Örömmel bemutatjuk! Keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken.